Dienstverlening


Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)
Indien u in aanmerking komt voor thuiszorg op basis van de Wet Maatschappelijke ondersteuning, dan is Hoekhelpt u graag van dienst. Wij hebben met diverse gemeenten een contract voor het leveren van thuishulpmedewerkers. Onder gemeenten ziet u met welke gemeenten Hoekhelpt samenwerkt.

Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT)
Sinds 2015 bieden diverse gemeenten de Huishoudelijke Hulp Toelage aan. Deze toelage is bedoeld voor tijdelijke hulpbehoevenden en mantelzorgers. Via de HHT kunt u 40 uur zorg afnemen, welke in onderling overleg ingepland kunnen worden. Voor deze zorg wordt een eigen bijdrage in rekening gebracht.

Persoonsgebonden Budget
Wanneer u een persoonsgebonden budget ontvangt voor huishoudelijke hulp, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van de thuiszorgmedewerkers van Hoekhelpt.

Particuliere hulp
Ook voor particuliere schoonmaak kunt u bij Hoekhelpt terecht. De schoonmaakhulp is in dit geval niet in dienst van Hoekhelpt, maar werkt als zelfstandige. Hoekhelpt zorgt voor bemiddeling tussen u en de schoonmaak- professional. Uiteraard beschikken deze dienstverleners over de juiste schoonmaakkwaliteiten en hebben ze integriteit, netheid en zorgzaamheid hoog in het vaandel staan. U boekt al een schoonmaakhulp vanaf € 15,50 per uur.

Nu inschrijven

Kwaliteit garanties


Snelheid
Alle aanvragen worden binnen 2 werkdagen in behandeling genomen zodat de hulp, tenzij anders aangegeven, binnen 7 werkdagen kan starten.

Betrokkenheid
Wij luisteren naar de wensen van de cliënten en de medewerkers. Daarnaast houden we regelmatig contact om te horen of alles naar behoren verloopt.

Betrouwbaarheid
De medewerkers worden door een uitgebreide intake en screening getoetst op betrouwbaarheid.

Continuïteit
Mocht de schoonmaakhulp verhinderd zijn, dan zorgen wij voor vervanging. Een schoon huis blijft hierdoor gewaarborgd.

Match
Indien u tevreden bent over de schoonmaakhulp, dan zullen wij er uiteraard alles aan doen om deze bij u ingepland te houden.

Betaling
Betaling vindt alleen plaats via de bank met een incasso of een overschrijving. Contant is niet mogelijk.


Download Hoekhelpt kwaliteitsbeleid

Werkzaamheden


Dit zijn een aantal voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen. In onderling overleg met u wordt bekeken welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Reinigen van badkamer, keuken en toilet
  • Ramen zemen
  • Stoffen
  • Bedden afhalen en opmaken
  • Wassen

Bel ons :

070-2190810


Vragen? Mail ons :

info@hoekhelpt.nl

Ik ben geÏnteresseerd! Ik ben op zoek naar een thuishulp en wil me graag aanmelden.